Thursday, March 12, 2015

~KeNaNgaN KeRja DuLu2~

Assalamualaikum!!!

HAI!!! :) Lamaaaanyyaaa tak update blog... kepada sesiapa yang sentiasa follow my blog...SORRY.........k... >_< Now....everything are NEW IN MY LIFE... ^_* hehehe... How are u all now? I'm fine....Alhamdulillah...

Sekarang saya dah kerja da kat Terengganu ni.... baru start early in March 2015... tetibe teringat plak kat adik2 yang kerja sekali dulu2 kat MR TWO TECHNOLOGY... Company ni dok pasang n buat service CCTV, ALARM, DIGITAL CLOCKING, AUDIO VISUAL & lain2 lagi... sempat lagi duk promote noh... huhu... jangan maroh noh...  kalau nak taw lebih lanjut, view http://mr2technology.blogspot.com/. Pejabat ni duk kat Guar Chempedak jee... 5 minit dari rumah saye jee.. rinduu le tuu... hope korang pun rindu kat kak jugak yee... Semoga u all SUCCESS in your life... k...
 Inilah tempat kerja lama saya dulu... duk tengah2...

 Ni staff lama gak selepas saya masuk.. Cik Asiah namenyeee...

 Last day keje.. happy la tuu... Peace!!! SMILE ALWAYZ!!!
(16.7.13-30.10.14)

  Ni ada staff lama & baru... Yang lama ijam yg duk depan tuu & Fdaus tengah2.
Yang baru tu Yazid sorang je la...


 Ni semua staff baru menggantikan saya kluaqq... sorang kluaq.. 3 masuk... Ida, Zue & Nadia

Sekarang ni dok tahu la korang keje g ke tak.... 
  Thanks kak Liza buat agar2 di saat hari terakhir bekerja.... Thanks Kak Ida & Kak Tiara sudi datang jenguk aja ni haaa.... Miss U ALL...


Candit sat!

Haaa... tak lupa kat boss saya jugak....Mr Z.. hope success always.. agak2 yang mana satu ex boss saya yee?
Setiap manusia dalam dunia ni impikan sesuatu yang PERFECT dalam hidup dia... contoh nak ada rumah sendiri, kereta sendiri, ada family sendiri, ada pekerjaan yang baik, dan ada segala-galanya.... tapi INGAT! ALLAH kekadang saja nak menguji seseorang tu untuk menilai tahap keimanan yang ada dalam diri seseorang tu sama ada kita bersyukur ke tak... bak kata pepatah, "HARGAILAH APA YANG KITA ADA"...  Syukurlah setakat  mana rezeki yang ALLAH bagi.. Janji kita berusaha.... Mungkin apa yang kita impikan DAPAT.. dan kekadang apa yang kita impikan TAK DAPAT PUN!... Mungkin ada hikmah di sebalik ujian yang kita lalui tu... Khasnya wanita-wanita yang sudah berumah-tangga ni... rasa lain daripada sebelum kawen kan? ubah perspective kita ke arah yang lebih baik... U CAN DO IT!


Untuk WANITA-WANITA di luar sana, jangan lupa pesanan saya k...
 TAKE CARE! BE YOUR SELF! & GOOD LUCK!

Ok la sampai sini dulu, hope kalau ada sesiapa terasa hati... maafkan saya taw... just to share with u ALL...

WASSALAM



No comments:

~Mu$LiM@H SoLeH@H~

~Mu$LiM@H SoLeH@H~

~My Blog List~

~My Pets~

< didi>

Follow by Email

",)