Monday, November 9, 2015

~I'm B@CK Nov 2015~

 Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh...


Seriously... lama giler tak update blog saye ni... almaklumlah... sekarang dah bertukar status kan...Syukur ke hadrat ilahi dengan apa yang ALLAH dah tentukan selama ini. Mungkin ada hikmah di sebalik setiap kejadian atau peristiwa yang berlaku tidak kira pahit atau manis sekali pun.

Mesti ade orang tertanya-tanya kan? Aja sihat? Aja buat ape ye sekarang? Keje ape plak sekarang ni? Dah ade anak ke? Tinggal kat mane ek? Macam-macam soalan la yang akan keluar tu nanti, same la yang ade dok SMS la, whatsapp la, email la... Tapi sape yang dah tahu tak pe la... Yang belum tahu tu meh nak HABAQ mai....

Aja sekarang ALHAMDULILLAH... Sihat... Sekarang menetap di Kemaman, TERENGGANU kite.... follow husband kan.... husband orang Kedah gak cuma keje je kat sini... Tinggal kat mane tu BIARLAH RAHSIA... Sekarang dah keje dah.... tu pun 2 x cari keje sini first tu keje OK, tapi suasana keje x best plak...  dah tu keje sebulan tak dibayar GAJI plak... eerrmmm... sebulan tu keje lelah je la.

Alhamdulillah nasib baik sekarang keje OK... Boleh la... company kat area Kemaman ni kebanyakannya yang bidang industry Oil & Gas... so, tak ape la... keje je la... dah rezeki.... Ha... pasal anak tu belum ade lagi..tapi coming soon... INSYAALLAH.... Allah tu Maha Mengetahui.... mungkin tahun hadapan ade la tuu... Tunggu.... ^_*



HAAA.... setakat tu dulu la coretan saye kali ni..... 







bersambung..................



No comments:

~Mu$LiM@H SoLeH@H~

~Mu$LiM@H SoLeH@H~

~My Blog List~

~My Pets~

< didi>

Follow by Email

",)